-200g zahar
-250g faina
-1 ou
-1 lingurita bicarbonat
-3 linguri smantana
CREMA:
-200g unt
-200g zahar
-800ml lapte
-1 budinca vanilie
-1 budinca ciocolata
GLAZURA:
-ciocolata menaj
-ciocolata menaj
-2-3 linguri unt sau margarina.
Amesteci faina cu bicarbonatul,adaugi zaharul,oul si smantana si framanti pana obtii un aluat elastic.se imparte in 3 bucati si se fac 3 foi.fiecare foaie se coace aprox 10 min.
Budinca de vanilie se fierbe cu 400ml lapte.La fel procedam ci cu budinca de ciocolata.Pana cand se raceste budinca untul se freaca spuma cu zharaul dupa care impartim aceasta compozitie in 2.jumate il punem in budinca de vanilie cealalta in budinca de ciocolata.
-->
Glazura:Ciocolata menaj se topeste pe aburi cu untul sau margarina.
Aranjare:foaie,crema de vanilie,foaie,crema de ciocolata,foaie,glazura
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu