miercuri, 23 noiembrie 2011

Tort Kinder (reteta testata)



INGREDIENTE
-6 gelbenuse
-6 linguri zahar
-4 linguri faina
-200 g nuca
-300 g finetti
-500 ml frisca
-piscoturi
-Cafea sau capucino
CREMA
-3 budinci de vanilie
-750 ml lapte
-16 linguri zahar
-6 galbenuse
-1 pachet jumate unt
-Vanilie
-100 g ciocolata menaj

    Albusurile se bat spuma se adauga zaharul si faina.Nucile se taie marunt,se pune pe fund la tava peste care se pune aluatul de blat.Se coace,dupa ce s-a racit se unge cu finetti.
    Budincile se fierb cu laptele zaharul ,galbenusele iar dupa ce s-a racit se adauga si untul frecat spuma.Crema obtinuta se imparte in 2, intr-o parte se  adauga vanilie iar in cealalta parte se pune  100g ciocolata menaj topita.
ARANJARE:Blat,finetti,crema de vanilie,piscoturi muiate in cafea sau capucino,crema de ciocolata,frisca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu