-180 g zahar
-2 linguri miere
-50 g unsoare
-1 ou
-Cateva linguri apa(2-3 linguri)
-1 lingurita sologar
-500 g faina
-2 piscoturi fiecare din cate 3 oua.
CREMA
-2 budinci banane(sau altu cu gust de fructe)
-500 ml lapte
-350 g unt
-400 g zahar pudra
-2 vanilii
Zaharul.mierea,unsoarea,oul,laptele se pun pe foc pana cand se topeste unsoarea.Dupa ce sa racit se adauga sologarul si faina.Se fac 3 foi.
Se fac 2 piscoturi dupa reteta normala.
Budincile se fierb cu laptele pana cand se ingroasa.Untul se freaca spuma cu zaharul si si vanilia si se adauga in budinca racita.
Asezare:foaie,crema,piscot,foaie,crema,piscot,crema,foaie,glazura
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu